Voor al uw MKB-financieringen

Financierings begeleidingFinancierings begeleiding

Kennismaking: 

We maken kennis onder het genot van een kop koffie (of thee). Om u optimaal te kunnen adviseren en alle mogelijke risico’s goed ik kaart te kunnen brengen zijn we geïnteresseerd in u en uw onderneming. We bespreken uw plannen, ambities en uw financieringsbehoefte. Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 
 

Mogelijkheden in kaart brengen:

Met uw wensen in ons achterhoofd brengen we de haalbaarheid van uw financieringsvraagstuk in kaart. We bespreken onze bevindingen met u en u ontvangt van ons een opdracht tot dienstverlening. We werken transparant en zonder provisies zodat u weet waar u aan toe bent. Na uw akkoord gaan we in ons netwerk op zoek naar geschikte financiers. We bespreken de verschillende financieringsvormen (bancaire leningen, kredieten, lease, crowdfunding, private investeerders, subsidies en garantieregelingen voor het MKB) en we geven u advies welke financieringsbron of een combinatie van verschillende financieringsbronnen voor uw vraagstuk het meest passend zouden kunnen zijn.
 

Financieringsaanvraag indienen:

We gaan aan de slag met het schrijven van een goed onderbouwd adviesplan en verzamelen alle benodigde documenten. Alleen goed onderbouwde en complete financieringsaanvragen hebben kans van slagen. We dienen de aanvraag in bij meerdere geldverstrekkers. We hebben korte lijnen met de geldverstrekkers en onderhoud doorlopend contact met ze zodat we u continu op de hoogte kunnen houden over de voortgang van uw financieringsaanvraag.
 

Beste passende MKB-financiering kiezen:

Op basis van de aanvraag komen er diverse voorstellen binnen. In nauw overleg kiezen we de best passende MKB financiering. Nadat u een voorstel heeft geaccepteerd begeleiden we de afwikkeling van de verstrekking van de financiering (o.a. tijdsplanning en contact met een notaris). Ook evalueren we graag het traject alvorens we ‘oant sjen!’ zeggen. 

Heeft u hulp nodig bij het verkrijgen van de best passende MKB-financiering? Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat Dijkstra MKB Advies voor u kan betekenen.  

Dijkstra MKB Advies