Voor al uw MKB-financieringen

StartersStarters

Verhoog uw slagingskans 

Een eigen bedrijf starten vereist tijd en onderzoek. Waarin bent u beter of anders dan uw concurrenten? Hoe gaat u de markt op met uw product of dienst? Waarin kunt u zich onderscheiden? Wie zijn uw klanten en wat willen ze? Wat is uw strategie? 

Veel startende ondernemers hebben vaak moeite met het op papier zetten van hun plannen en zien op tegen het schrijven van een ondernemingsplan. Naast dat een goed onderbouwd plan cruciaal is voor het verkrijgen van een financiering is het ook voor u als startende ondernemer erg belangrijk dat u uw plannen op papier zet. Het is een houvast wanneer u eenmaal begonnen bent met uw bedrijf. U kunt terugvallen op uw ideeën en doelstellingen en u kunt wanneer deze niet gehaald worden direct anticiperen. 

Dijkstra MKB Advies heeft jarenlange ervaring met beoordelen van ondernemingsplannen en wil deze kennis inzetten om uw ambities te realiseren. U kunt bij Dijkstra MKB advies terecht voor:
 

  • (Ondersteuning) schrijven ondernemingsplan
  • Uitvoeren van second opinion ondernemingsplan
  • Financieringsbegeleiding
 

(Ondersteuning) schrijven ondernemingplan

Samen kijken we naar uw unieke idee voor een onderneming. Als ondernemer én adviseur denk ik graag met u mee. Een ondernemingsplan bestaat uit een tekstueel deel (o.a. de ondernemer, de onderneming, de markt, marketing mix en SWOT analyse) en een financieel deel (investerings-/financieringsbegroting en een exploitatiebegroting met openingsbalans). We helpen u graag bij het schrijven van uw ondernemingsplan of een deel daarvan.
 

Uitvoeren van second opinion ondernemingsplan

U hebt zelf uw plannen reeds op papier gezet en we kijken door de bril van een financier naar het plan en geven u tips en adviezen om uw plan te optimaliseren.


Financieringsbegeleiding 

Om uw bedrijf van de grond te krijgen hebt u vaak geld nodig. Omdat bij startende ondernemers nog geen financiele historie is en de ondernemer zich nog moet bewijzen is het beoordelen van een financieringsaanvraag van een startende onderneming voor een bank vaak lastig. Een goed onderbouwd ondernemingsplan is daarom cruciaal voor het verkrijgen van een financiering. Nadat we een goed ondernemingsplan hebben geschreven dienen we het plan in bij geselecteerde geldverstrekkers. Welke dit zijn hangt af van uw financieringsbehoefte en hoe deze het beste ingevuld kan worden. Soms wil een geldverstrekker een persoonlijk gesprek met u. We gaan dan met u mee om uw plannen toe te lichten. We onderhoud voortdurend contact met de geldvestrekkers en informeer u over de voortgang van uw financieringsaanvraag. Samen kiezen we, nadat de geldverstrekker groen licht gegeven heeft, de beste deal.

Bent u een starter en heeft u interesse in ondersteuning bij het schrijven uw ondernemingsplan en het verkrijgen van een financiering? Of wilt u uw huidige ondernemingsplan optimaliseren? Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat Dijkstra MKB Advies voor u kan betekenen. 

Dijkstra MKB Advies